Voor de start opdracht van object trouve was het de bedoeling om een gevonden voorwerp een fuctie te geven. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een eierdopje, deze kun je gebruiken om je gekookte eieren uit te eten. Maar hij kan ook dienen als shot glas of om saus/dipsaus in te doen.

Untitled-2Untitled-2Untitled-2Untitled-2

Iedere keer als ik op mijn kamer, mijn haar wilde doen of mijn make up, lag heb bij de wasbak helemaal vol met spullen. Waardoor ik niks kon vinden of in het ergste geval op de grond viel.

2014-09-09 21.46.49

 

Dus maakte ik van een oude spijkerbroek en wat armbanden een mooie opbergplaats voor mijn make up spullen. Van de broekpijpen heb ik zakjes gemaakt om oorbellen in te oen. Toen zocht ik een mooi model voor op de poster.

object trouve 1Maar omdat ik zo vlug geen meisje kon vinden en het redelijk kort dag werd, had ik op een zatte avond een jongen overtuigd om op de foto te gaan. Kon ik mijn fotoshop vaardigheden weer even bijwerken. Het haar is overigens wel van een meisje.

Untitled-2Untitled-2Untitled-2Untitled-2

En toen volgde alleen nog het maken van een mooie foto, om deze opdracht tot een goed eindresultaat te brengen. Ik kreeg voor het idee een 6, want het was niet heel erg origineel. Maar voor de poster kreeg ik een 7 wat compenseerde tot een 6,5.